Paieška   Narių sąrašas  Registracija  Mano profilis   Asmeninės žinutės   Prisijungti 
Nick Barrett & Clive Nolan

Nauja tema   Atsakyti    Pagrindinis puslapis -> Grupės/Bands
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
:)
Svečias

Parašytas: 2008-07-11 07:48:08    Rašyti temą: Nick Barrett & Clive Nolan Cituoti

Atsakykit man neapsišvietusiam: o Nick Barrett su kompanjonu atliks PENDRAGON kūrinius, ar savo? Ar ir tokius ir tokius? Smile
Atgal į viršų
batraistis

Prisijungė: 2008 Jul 08

Parašytas: 2008-07-11 08:29:13    Rašyti temą: Cituoti

Aš manau kad Pendragon, Arenos, Shadowland, Strangers On A Train gabalus. Ir dar Nolan/Wakeman projekto gabalus. Vienžo kontempliuosim Smile
Atgal į viršų
Profilis PM
Svečias

Parašytas: 2008-07-11 09:48:12    Rašyti temą: Cituoti

Tai jau tikrai. Nors ne per daugiausiai su jais susipažinės, bet vež tai gerai Smile
Atgal į viršų
ande

Prisijungė: 2007 Jun 06

Parašytas: 2008-07-16 07:46:19    Rašyti temą: Cituoti

Dėkui už interviu su Clive Nolan!

O štai ir atsakymą gavom, kad bus akustinė minėtų grupių "kompiliacija" Smile Truputį gaila, kad tik akustiškai, ale bet ir taip bus gerai šauniai Smile
Atgal į viršų
Profilis PM
Kiauliukas
Svečias

Parašytas: 2008-07-30 17:58:16    Rašyti temą: Cituoti

batraistis rašo:
Aš manau kad Pendragon, Arenos, Shadowland, Strangers On A Train gabalus. Ir dar Nolan/Wakeman projekto gabalus. Vienžo kontempliuosim Smile

Šitie vyrai kietai pavarėSmile Nieko nebuvau prieš ai paie juos girdėjęs, bet už tokią muziką ir atsidavimą verta mokėti pinigus ir net pirkti jų įrašus:)
Atgal į viršų
wizardman

Prisijungė: 2007 Jul 24

Parašytas: 2008-07-31 07:57:55    Rašyti temą: Cituoti

Kiauliukas rašo:

Šitie vyrai kietai pavarėSmile Nieko nebuvau prieš ai paie juos girdėjęs, bet už tokią muziką ir atsidavimą verta mokėti pinigus ir net pirkti jų įrašus:)

Va ir tikslas organizatoriams rengti festivalius ir kitais metais - išgelbėsite nors vieną sielą nuo piratavimo nuodėmės Smile
Atgal į viršų
Profilis PM
batraistis

Prisijungė: 2008 Jul 08

Parašytas: 2008-07-31 08:35:38    Rašyti temą: Cituoti

Taip, šitie vyriokai buvo gėris. Jie gi patys kalbėjo kaip gerai būtų kitais metais čia su Pendragon apsilankyt. Taigi laukiam Very Happy
Atgal į viršų
Profilis PM
TurboProgressive

Prisijungė: 2007 Aug 03

Parašytas: 2008-07-31 20:11:03    Rašyti temą: Cituoti

wizardman rašo:
Va ir tikslas organizatoriams rengti festivalius ir kitais metais - išgelbėsite nors vieną sielą nuo piratavimo nuodėmės Smile

Xexe tris CD įsigijau ir norėjau ketvirtą, bet babkių užtruko Confused Kitais metais bent 150lt kompaktam skirsiu Cool

Svečias

Parašytas: 2008-07-31 20:37:53    Rašyti temą: Cituoti

TurboProgressive rašo:
wizardman rašo:

Xexe tris CD įsigijau ir norėjau ketvirtą, bet babkių užtruko Confused Kitais metais bent 150lt kompaktam skirsiu Cool

Deja, aš, skatinamas infliacijos ir džiaugdamasis dėl smukusio dolerio (kas pasauliniu mastu, deja, yra labai blogai...) siųsdinuosi kompaktus iš JAV. Dvigubai pigiau Sad
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Puslapis 11